Min tillfälliga leksak!Brukar stå inne i granen med min gåstol och undersöka!!

Julklapparna!Till slut kom tomten med julklappar. Vi hade varit snälla allihop!!

Kalle kl 15 e givet!Vid 13 tiden kom mormor/morfar, morbror Stefan och hans familj & faster Michaela med hennes familj. Vi hade en toppen dag med många härliga stunder.

Äntligen julafton!Farfar & farmor Monica kom till oss på förmiddagen och fikade. Jag fick jätte fina kläder från Polarn & Pyret i julklapp av dem. Mamma hade varit uppe och bakat saffranskrans på morgonen så det doftade nybakat i hela huset, jätte gott. Men jag fick inget som vanligt! Det är bröstmjölk som gäller och lite mat till lunch, tycker att det är väldigt gott med mat.

Pang på kulorna!!!Pang, här smäller jag till kulan! Roligt att man kan spegla sig i kulorna.

Julkulor!Kulorna e roliga att dra i!

Jul!Vi klädde granen söndagen innan jul. Jag tycker att det var konstigt att få in ett stort träd i min lekhörna!! Men samma kväll fick jag kläm på hur jag tar mig runt i gåstolen så jag åkte fram till granen och smakade lite!! Stack lite i munnen men helt ok ändå!

God Jul & Gott Nytt År!I år skickade vi julkort på mail till kompisar och familjen.
Vi skall fira jul hemma på Älgvägen i Floda. Mormor & morfar, morbros Stefan med fam & faster Michaela med familj kommer hem till oss. Det skall bli jätte roligt. Jag har redan känt och smakat på granen, sticks lite. Jag tyckte att det var väldigt konstigt att det kom in ett helt träd i min lekhörna! Ljusen är roliga och kulorna är fina. Jag plockade ner en kula idag och kollade lite närmare på den, roligt att man kan spegla sig i den!
Nu väntar jag på tomten och julklappar! Hoppas paketen har fina snören för det kommer jag nog tycka är roligast.
Ha en riktigt god jul & gott nytt år.
Kram Leo, mamma & pappa

Badat igen!!!!Mys på vattenpalatset i Lerum!

Flytväst!Sista gången på babysimmet fick vi pröva att ramla i med flytväst. Plupp sa det så låg jag på rygg i vattnet. Flytväst skall jag ha på sommaren när vi är vid vattnet.

Min första julklapp!Jag har redan fått min första julklapp, en hoppgunga. Jag fattar inte riktigt hur man gör men jag skall öva hela julen!

Tomte!Det är jobbigt att vara tomte i julruschen. Då e det gott att slappa lite framför brasan. Jag älskar brasan! Vi eldar nästan varje dag hemma, mysigt.

Biter!Nu har jag fått min första tand och det kliar i munnen. jag biter på allt!! Gillar väldigt mycket att bita på näsor, spelar ingen roll vem det är. Mormor har dock en väldigt god näsa!

Badat med pappaHär är jag nybadad! Pappa & jag har lekt med alla ankorna, nemo, dolphi & duck i badkaret.

Pappa´s namnsdagFörsta advent hade min pappa namnsdag. Han fick ett par kalsonger utav mig som jag sedan provade på huvudet! Ser lite misstänksamt ut!!

Ligger i min vagga!Här ligger jag i min vagga. Nästan alltid glad, gråter jag i vaggan vill jag ha mat! På morgonen ligger jag gärna och jollrar och leker med min lejonsnutte!

Vaggan!Denna vaggan har min morfar gjort till mig!

Sova!Ibland får jag somna om i mamma´s & pappa´s säng på morgonen, det är mysigt. Annars sover jag i min vagga på natten. Min morfar gjorde en vagga till mig som jag fick när jag kom till världen. Skall lägga in en bild på den så ni får se hur fin den är.

Jag kan sitta!!Nu kan jag sitta, jipppiiii! Satt själv första gången 19 november i pappa´s knä. Det är lite vingligt och jag ramlar ganska ofta men jag tycker väldigt mycket om att komma upp och sitta. Trött på att bara ligga på rygg eftersom jag inte gillar magläge!

Trollhättan!Varit hos pappa´s mormor & morfar och hälsat på i Trollhättan.

RSS 2.0